la-Ploiesti.ro     


Fondat 2012     |                     Site dedicat informarii ploiestenilor.                   |     


Acasa  |  Social  |  Politic  |  Economic  |  Legislatie  Sanatate  |  Medicina  |  Sport  |  Divertisment  |  Anunturi  |  Utile  |  Forum  |  Mall  |  Contact

Alte știri

 

Parteneriat între CJ Prahova și CJ Dâmbovița pentru atragerea a 200 de milioane de euro

Consiliile județene Prahova și Dâmbovița vor încheia un parteneriat pentru atragerea a 200 de milioane de euro în vederea promovării unor monumente istorice și de arhitectură în cadrul proiectului "Drumul Voievozilor". 

PCA Ploiești: Ridicarea parțială a măsurilor asigurătorii în dosarul Lukoil nu are legătură cu declarațiile politice

Măsura de ridicare parțială a sechestrului asigurător asupra conturilor bancare ale SC Petrotel Lukoil nu are legătură cu declarațiile făcute de persoane din spațiul politic, 'curajul și integritatea' procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești nefiind afectate de astfel de afirmații, se arată într-un comunicat al PCA Ploiești.

Parchetul a instituit sechestru pe o altă cantitate de țiței depozitată de Lukoil la Oil Terminal, în valoare de 16 milioane dolari

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești a instituit, marți, sechestru pe o altă cantitate de țiței stocată de Lukoil în spațiile de depozitare ale companiei de stat Oil Terminal, după ce, tot marți, a ridicat sechestrul de pe alte stocuri ale companiei petroliere.

Directorul general al Petrotel Lukoil, urmărit penal, pus sub control judiciar

Directorul general al SC Petrotel Lukoil, Andrey Bogdanov, este urmărit penal pentru evaziune fiscală și spălare de bani, acesta fiind pus sub control judiciar de anchetatorii care instrumentează dosarul cu un prejudiciu de 230 de milioane de euro.

Sechestrul pe conturile Petrotel Lukoil a fost ridicat, iar rafinăria a început procedurile de repornire

Sechestrul instituit pe conturile bancare ale rafinăriei Petrotel Lukoil a fost ridicat în urma audierilor de luni, iar rafinăria a început procedurile de pregătire pentru repornire, potrivit unui comunicat al companiei, remis, marți, AGERPRES.

Lukoil a notificat Garda de Mediu privind începerea procedurii de oprire a tuturor instalațiilor

Rafinăria Lukoil Ploiești a notificat Garda de Mediu Prahova asupra începerii procedurii de oprire a tuturor instalațiilor tehnologice, în documentul transmis către autorități la o zi după perchezițiile efectuate pe platforma Lukoil arătându-se că acțiunea este una 'neplanificată'.

Centru rezidențial de bătrâni, de peste un milion de euro, inaugurat în comuna prahoveană Fântânele

Un centru rezidențial pentru persoane vârstnice a fost inaugurat, vineri, în comuna prahoveană Fântânele, investiția de peste un milion de euro, care face parte dintr-un program multianual al Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale, fiind finanțată din fonduri ale ministerului și ale Consiliului Județean Prahova.

Reza Taheri, iranianul care a văzut în România o țară a tuturor posibilităților

Un iranian care a văzut în România o țară a tuturor posibilităților ne dă o adevărată lecție de patriotism.

Principesa Margareta a vizitat un centru de bătrâni din Ploiești cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice

Principesa Margareta a vizitat, miercuri, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, centrul "Vasarely" din municipiul Ploiești, aceasta transmițând un mesaj de "speranță și mulțumire" pentru cei de vârsta a treia, împărțind, totodată, flori celor aflați în centru.

În județul Prahova, cel puțin 20 de primari au schimbat partidul de la intrarea în vigoare a ordonanței privind migrația

Cel puțin 20 de primari prahoveni de orașe și comune au trecut la alte formațiuni politice în urma intrării în vigoare a ordonanței privind migrația aleșilor locali, majoritatea acestora optând pentru PSD. 

Societatea de termoficare din Ploiești are de recuperat peste 3 milioane de lei de la asociațiile de proprietari

Societatea care furnizează agentul termic în municipiul Ploiești, Dalkia Termo Prahova, are de recuperat de la asociațiile de proprietari peste trei milioane de lei. Câteva zeci de asociații au întreruptă, în prezent, din cauza datoriilor, furnizarea apei calde.

Baschet masculin: CSU Asesoft Ploiești a câștigat Supercupa României

Campioana CSU Asesoft Ploiești a câștigat cea de-a doua ediție a Supercupei României la baschet masculin, miercuri, în Sala Polivalentă Dinamo din București, după ce a învins câștigătoarea Cupei României, Energia Tg. Jiu, cu scorul de 73-57 (21-13, 14-14, 18-13, 20-17).

Vinurile românești de Budureasca au obținut 24 de medalii de aur și argint la concursurile internaționale de profil

Vinurile românești de Budureasca au obținut, în acest an, 24 de medalii de aur și argint, la concursurile internaționale de profil la care au participat.

Regal cameral la Castelul Peleș pe 27 septembrie cu ansamblul Duo Atris

Cea de-a IV-a ediție a stagiunii "Sunetul muzicii" de la Castelul Peleș continuă pe 27 septembrie, la Sinaia, în sala de concerte a castelului, unde va evolua ansamblul cameral Duo Atris, informează un comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES.

12 terenuri de sport ale unor unități de învățământ din Ploiești vor fi modernizate cu fonduri europene

Un număr de 12 terenuri de sport ale unor unități de învățământ de pe raza Ploieștiului vor fi modernizate în cadrului unui proiect finanțat din fonduri europene, primul teren din acest lot fiind inaugurat, marți, de municipalitate. 

În opinci pe stânci sau cu elicopterul la concertul unic de la Crucea Caraiman

Opincile lor speciale cu pinteni și zurgălăi au atins pentru prima dată roca Bucegilor la aproape 2.300 de metri altitudine, și tot pentru prima dată au răsunat văile acestor munți de strigătul călușarilor, de trilurile ''Ciocârliei'' cântate la nai și de buciumul tulnicăreselor de pe Muntele Găina, toate împletite în cadrul unui eveniment unic organizat în memoria eroilor țării la 'cel mai mare altar al României'.

OMV Petrom a finalizat modernizarea rafinăriei Petrobrazi Ploiești, după investiții de 600 de milioane de euro

Compania petrolieră OMV Petrom a anunțat sâmbătă finalizarea programului de modernizare a rafinăriei Petrobrazi Ploiești, după investiții de 600 de milioane de euro derulate în ultimii patru ani.

Rafinăria Petrobrazi din Ploiești, deținută de Petrom, a împlinit, sâmbătă, 80 de ani de la înființare

Rafinăria Petrobrazi din Ploiești, deținută de OMV Petrom, a împlinit, sâmbătă, 80 de ani de la înființare, odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare a rafinăriei, a anunțat compania petrolieră.

De la sala căminului cultural, la o grădiniță decentă. Povestea unui zbucium de șase ani

Micuții din comuna prahoveană Lapoș așteaptă cu bucurie începutul de an școlar pentru prima dată după multă vreme. Acum că au o grădiniță decentă, papuceii îi așteaptă în dulapuri, în holul mic de la intrare, lux pe care nu și-l permiteau anii trecuți, când învățau într-o sală rece, sobră, cu o sobă fumegândă, din cauza căreia aerul era greu de respirat.

Gruia Stoica poate părăsi domiciliul cinci zile pentru investigații medicale

Omul de afaceri Gruia Stoica, aflat în arest la domiciliu, acuzat de cumpărare de influență în legătură cu o licitație organizată de Complexul Energetic Oltenia, va putea părăsi, pentru o perioadă de cinci zile, imobilul în care locuiește, timp în care va fi supus unor investigații medicale la o clinică privată din București.

Sute de nou născuți nevaccinați împotriva hepatitei B și a tuberculozei din cauza lipsei dozelor de vaccin

Sute de copii au ieșit, în ultima perioadă, din maternitățile din județul Prahova fără a fi vaccinați împotriva hepatitei B și a tuberculozei, autoritățile estimând că, până la sfârșitul lunii în curs, numărul restanțierilor va ajunge la aproximativ 750.

Primăria Ploiești se împrumută peste 6 milioane de euro pentru a face un pod

Primăria municipiului Ploiești vrea să contracteze un credit de peste șase milioane de euro pentru realizarea unui pasaj de trecere peste calea ferată București-Ploiești-Buzău, în zona de sud a orașului, în condițiile în care vechiul pod are un grad accentuat de degradare. 

Primăria Ploiești alocă 150.000 de lei pentru programul "Primul ghiozdan"

Consiliul Local Ploiești a aprobat alocarea sumei de 150.000 de lei pentru acordarea pachetului cu rechizite școlare "Primul ghiozdan" copiilor înscriși în clasa I în anul școlar 2014-2015 la unitățile de învățământ de pe raza orașului. 

Rafinăria Petrobrazi, modernizată de OMV Petrom cu 600 de milioane de euro

Programul de modernizare a rafinăriei Petrobrazi, derulat timp de patru ani de OMV Petrom, s-a încheiat, investițiile totale ridicându-se la aproximativ 600 de milioane de euro, a anunțat, joi, compania petrolieră într-un comunicat de presă.

Urlați, Crama Domnească dintre vii

Casa Domnească de la Urlați, una dintre reședințele Domnitorului Constantin Brâncoveanu, aflată în mijlocul viilor prahovene, a fost loc de reculegere și relaxare, locul multor decizii importante, tabără militară, subiect de poveste, cămin de nefamiliști și, după 2014, proprietate particulară.

Peleșul – un castel de poveste

S-au împlinit 130 de ani de când Castelul Peleș domină cu silueta sa elegantă o însorită vale din pădurile Sinaiei. Altădată reședința de vara a regilor României, astăzi frumosul castel primește anual peste 300 de mii de turiști, fiind cel mai vizitat muzeu din România.

ReneSola își vinde proiectele fotovoltaice din România unei firme chineze

Producătorul chinez de panouri fotovoltaice ReneSola a acceptat să-i vândă unei alte firme chineze, China Seven Star Holdings Ltd., proiecte în domeniul energiei fotovoltaice cu o capacitate de cel puțin 200 de megawați, printre acestea numărându-se și patru noi proiecte pe care le derulează în Bulgaria și România, transmite Bloomberg.

O afacere de familie "născută" în Austria și crescută în România

Rulez cu 90 de kilometri pe oră, ca să mă pot bucura de peisaj. Rapița galbenă alternează cu lucerna verde crud sau cu parcelele de grâu cu tulpina în reflexe verzi-albastre, semn că se îndreaptă spre maturitate.

Ploiești 2010 a devenit campioana României la minifotbal

Formația Ploiești 2010 a câștigat ediția din 2014 a Campionatului Național de minifotbal, găzduită în premieră de orașul Roman, cu participarea celor mai valoroase 20 de echipe din întreaga țară, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Vechea poveste a zmeurei de la Gornet riscă să se sfârșească

Din vremuri de demult, în comuna prahoveană Gornet se cultivă zmeură, plantațiile fiind, pentru mulți dintre localnicii din zonă, o sursă importantă de venit. Și pentru că datorită delicioaselor fructe comuna a devenit un punct de referință pe harta județului, autoritățile locale au organizat o sărbătoare dedicată acestora, Festivalul zmeurei, care se va desfășura sâmbătă, aflându-se la prima ediție.

AdePlast a produs un milion de tone de adezivi și mortare uscate în fabrica de la Ploiești, în șapte ani

AdePlast a produs, în perioada septembrie 2008 - iunie 2014, în fabrica de adezivi și mortare uscate de pe platforma din Ploiești, peste un milion de tone de produs finit, reprezentând aproape 34 de milioane de saci, la o capacitate de producție instalată de 450.000 tone pe an, au anunțat, marți, reprezentanți ai companiei.

Documentar: Muntele de sare de la Slănic Prahova

În urmă cu 15 ani, la 20 iunie 1999, în urma unor precipitații abundente, s-a produs o prăbușire masivă a laturii sudice și estice a Muntelui de sare de la Slănic Prahova.

Alte știri: 3 2 1

 


laAnunt.ro |eMedic.ro     |     LaMedic.ro     |     laExecutareSilita.ro     |     laHotel.ro     |     laZiar.ro     |     la-Facultate.ro     |     la-Firma.ro     |     la-Mall.ro     |     la-Masa.ro     |     la-Televizor.ro     |     Spune-ti parerea.ro

la-Romania.ro     |     la-AlbaIulia.ro     |     la-Alexandria.ro     |     la-Arad.ro     |     la-Bacau.ro     |     la-BaiaMare.ro     |     la-Balti.ro     |     la-Barlad.ro | la-Bistrita.ro     |     la-Botosani.ro     |     la-Braila.ro     |     la-Brasov.ro     |     la-Bucuresti.ro     |     la-Buzau.ro     |     la-Calarasi.ro     |     la-Chisinau.ro     |     la-ClujNapoca.ro     |     la-Constanta.ro     |     la-Craiova.ro     |     la-Deva.ro     |     la-DrobetaTurnuSeverin.ro     |     la-Focsani.ro     |     la-Galati.ro     |     la-Giurgiu.ro     |     la-Hunedoara.ro|la-Iasi.ro     |     la-Medias.ro |la-MiercureaCiuc.ro     |     la-Onesti.ro | la-Oradea.ro     |     la-PiatraNeamt.ro     |     la-Pitesti.ro     |     la-RamnicuSarat.ro|la-RamnicuValcea.ro     |     la-Resita.ro     |     la-Roman.ro | la-SatuMare.ro     |     la-SfantuGheorghe.ro     |     la-Sibiu.ro     |     la-Slatina.ro     |     la-Slobozia.ro     |     la-Suceava.ro     |     la-Targoviste.ro     |     la-TarguJiu.ro     |     la-TarguMures.ro     |     la-Timisoara.ro     |     la-Tulcea.ro     |     la-Turda.ro | la-Vaslui.ro     |     la-Zalau.ro

eSante.ro     |     Journaux.ro     |     laTele.ro     |     Magasins.ro     |     Medecin.ro     |     Universites.ro

©2015